Снимка: Булфото

Фолкпевицата Райна ще бъде последният съквартирант, който ще се присъедини към шоуто Big Brother All Stars тази вечер. Самата тя загатна за участието си още преди седмица и изрази надежда, че този път ще има повече позитиви за нея.

Тя бе анонсирана със снимка на официалния сайт на играта, но мистериозно бе свалена и не влезе с останалите. Това породи стотици коментари и предположения. Според слуховете причината била заради нейни финансови изисквания, според други -  имала участие. Така или иначе станалата известна с прякора си "Пилето" от предишната си изява в Big Brother певица ще се появи довечера. Очакванията са продуцентите да я провокират с бившето й гадже Константин на по-късен етап, с когото участваха в първото ВИП издание през 2006 година. Тогава Райна напусна още на 15-ия ден, а Коцето спечели първото място и наградата от 50 000 лева.

Една от горещите клюки свърза Райна в интимна връзка с финалиста от завършилия преди дни VIP Brother Пламен Медаров, но тя ги отрече.

Още несвикнали с обстановката, днес предстоят и първите номинации в Big Brother All Stars. Очакванията са Ели Владкова и Русата Златка да се спасят, след като заблудиха всички с мнимата си война заради мъж. Двете стигнаха дори до физически сблъсъци и заливания с течности, за да бъдат по-убедителни. По този начин те осигуриха и базов бюджет за съквартирантите от 600 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase